28 dec. 2012

Några bra klappar i år?I början av en relation är julklappen så viktigt. Man klurar och fnular. Diktar och tänker till. Sedan efter några år går det utför. Man tappar liksom det där. Man anstränger sig inte lika mycket längre. Och om man gör det så blir det ibland ändå bara fel.

Jag blir lika överraskad varje år när julafton kommer... SHIT ÄR DET REDAN JUL! Medan andra är ute i god tid påbörjar jag gärna julklappsförberedelserna dagen innan.

I år den 23:e så tog vi bara en vända på stan i tjugo minuter. Vi fick köpa för max en hunka. Väldigt befriande. Men barnen blev som vanligt överrösta med klappar från höger och vänster.

Tre julklappsminnen:

1. En ful liten My little ponny som jag började gråta när jag fick. Min syster fick nämligen en mycket finare.

2. Glömmer aldrig när jag och min kompis var typ tolv år och hittade en suspekt porrbutik på söder som sålde vuxenleksaker. Där köpte vi ALLA våra julklappar till familjen. Barklocka till far, piska till bror och en mjölkbringare i form av ett kvinnobröst till mor. Tror faktisk min mor grät den julen.

3. Bästa julklappen jag fått är nog en kärlekskurs.

Har du några sköna/osköna julklappsminnen?

2 kommentarer:

  1. Haha! jag känner mig lite skyldig till bilden...ska genast visa den för min kära man...som inte kommer att få ligga på ett tag.../Pilli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kunde inte låta bli. Så skön julklapp! Tanken är ju god... MEN vet inte hur nöjd jag själv skulle vara. PUSS!

      Radera