2 jan. 2013

Man förbereder sig för att åka till nya badhuset

Man inser att det skulle krävas en hel del renovering innan man vill visa upp sig i baddräkt. Men det har öppnat ett nytt äventyrsbad nära där vi bor. Och vad gör man inte för att barnen ska bli glada? Min dotter deklarerade att hon tyckte det var "så spännande att hon nästan kissade på sig". 

Så det blir till att klämma ner sin bleka, trötta vinterkropp i en baddräkt och hoppas på att det är dunkel belysning där inne.

2 kommentarer:

  1. Jag tänkte likadant innan jag kom iväg till badhuset för att lära mina grabbar att simma (benen är orakade, men jag lovar att ingen ser det!). Fördelen är att de flesta andra som är där är mer eller mindre runda, har bristningar, åderbrock, är bleka osv...alltså vanliga människor som du och jag. Visst finns det alltid någon solbrun och tränad, men de är ytterst få och om de är rakade eller orakade etc är det faktiskt ingen som ser (eller hur nära brukar du studera någon när du badar?). Lycka till och hoppas ni får roligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. SÅ SANT! Det är bara komma över den där tröskeln. tack för peppen. Det var mycket härligt att komma iväg. Hade det rätt soft där i barnpoolen då barnen bara stojjade omkring.

      Radera