17 aug. 2012

Ge komplimanger!Hur många gånger tänker man inte på folks bra egenskaper - men säger dom INTE! Man tänker: Åh vad härlig den där personen är. Eller ohh vilken fin färg på tröjan. Guuuuud vad han är generös. Vad glad jag blir av att umgås med just honom/henne. Vad duktig kollegan är på att ta kunder. Osv...

Jag vet att det låter klyschigt men VAR OSVENSK! GE KOMPLIMANGER! Du får det åter jag lovar. Du kan höja en annan människas dag väsentligt. Och du mår bra av det själv. Och får du en komplimang. TA ÅT DIG! Säg tack! Borsta inte bort det. Då är det ju inte kul att ge dig komplimanger.

Jag kan föregå med gott exempel och tacka Katta Kvack och Alexandra för att dom skrivit så bra om min blogg denna vecka :-). Inte illa pinkat att få beröm av proffsen. Jag säger bara Spegel! Era bloggar är super!

Öva i helgen tänk ut goda saker om människorna du träffar och säg det till dom. Se hur dom växer.

PUSS DU FINA UNDERBARA VARDAGSMÄNNISKA!


P.S Exempel på en DÅLIG komplimang jag fick av en person var att jag INTE passade i mörkblått eftersom det tog upp det blåa UNDER mina ögon. Han menade nog "väl" men efter det använde jag inte så mycket mörkblått. Detta var länge sedan och nu har jag börjat använda mörkblått igen. För JAG tycker faktiskt att jag passar i det. Jag har ju även mörkblå ögon :-) OCH bara för att någon annan säger något så behöver det ju inte stämma. Så får du en dålig komplimang tänk efter SJÄLV det kanske inte stämmer.

10 kommentarer:

 1. Min man var på plantagen igår och kvinnan som jobbade där sa till honom "jag måste verkligen säga att jag tycker du är såå vacker". Det gjorde honom mycket glad förstås och tackade hjärtligt för komplimangen. Jag försöker dagligen ge komplimanger, man vet ju hur glad man själv blir när man får det!
  PS, jag har bra tips på concealer till dig:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh gärna. tipsa på så får jag spackla :-D

   Radera
 2. Ja, jag och min man har skrattat åt dina underbara bilder (OBS! Han är extremt anti bloggar och skulle aldrig få för sig att läsa sån skit, men din satt han och skrattade åt!). Ditt inlägg om alla tre olika maträtterna till tre barn frågade han om jag skrivit o målat först :) sååå klockrent! Det mesta du tecknar och skriver om stämmer löjligt bra och är verkligen till glädje i vardagen då man harvar runt i småbarnsträsket som värst! Tusen tack! Tack också till underbara Katta Kvack som upplyste mig om denna blogg...hon är ju också en fantastisk glädje i vardagen den goa kvinnan :) Keep up the good work och ta åt er av berömmet!!! Kram!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh vad kul att läsa! Ibland vet man ju inte. gör alla såhär eller är det bara jag? kul att inte vara ensam i kaoset utan veta att det finns fler där ute.

   Radera
 3. Komplimanger är fantastiskt!

  Du är bra :0))

  SvaraRadera
 4. Du har, förutom rätt i sak - det ges alldeles för få 'riktiga' komplimanger, en träffsäker humor! Tack för en mycket trevlig blogg. Den förgyller min vardag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant! Fram för FLER RIKTIGA komplimanger där ute i vardagslivet!

   tack för din komplimang!!!!

   Radera
 5. Du har en riktig bra blogg, men du är ändå bäst på formgivning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK JOHAN! Om du är den Johan jag tror du är så är JU DU OXÅ BRA PÅ ATT TECKNA!

   Här på bloggen råder lite anarki och inte så mycket struktur och finlir som jag kör när jag formger :-) Här är det snabba puckar och fula illisar he he.

   But I hear you. I will not quit my day job. *Blink*

   Radera