27 nov. 2012

SömntävlingenVem vann?

11 kommentarer:

 1. Men asså det där är jag och min man!!!! Känns som den ständiga kampen man bara MÅSTE vinna.
  Som alltid superkul blogg!

  SvaraRadera
 2. ohhh helt underbart! måste börja läsa din blogg! Hälsar Pernilla Tilander

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit Pernilla. Självklart måste du börja hänga här lite när vardagen känns lite grå.

   Kram

   Radera
 3. du é bara bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Johan. Men passa dig snart e jag tillbaka och tecknar dig he he.

   Kram

   Radera
 4. Hahaha...vi har knappt sovit någon hel natt sen vi fick första barnet för ca 9,5 år sen.... Jag har ärligt talar ingen aning om hur det känns att vara utsövd! Visst blir man en aning bitter av all trötthet, men man vet ju att det blir bra nätter nån gång. Underbar bild som vanligt med extrem igenkänning :) Hoppas er sömn ordnar sig snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. DU VINNER! 9,5 år. You need a hus-mors-semester :-D

   Jag har turen att inte vakna så lätt men nu när man ammar och samsover så e det upp X antal ggr. Som skrivet, jag har inte sovit en hel natt på 8 månader...om inte mer. Ser fram emot en hel natt. När man väl får det så känns det som om man sovit en vecka :-D

   Trevlig helg

   Radera
 5. Vår bebis är inte ens 7 veckor, och jag tycker redan jag känner igen det där... Bara att bita ihop, det verkar som om det är några år kvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ge det 1,5 år innan ni skiljer er...nä men skämt o sido. Det sliter på rätt bra. Då är det skönt att kunna garva åt elendet ibland. Grattis till liten bebbe!!!!

   Radera
 6. Om jag hade vetat bättre och om jag hade haft en förstående man, så hade jag föreslagit att vi skulle ha jouren varannan natt och få sova varannan natt i eget rum. Men nu hade jag ingen förstående man. Det är kanske annorlunda i dagens läge. Jag för min del började få formen tillbaka när jag var 40 år. Då hade jag fött tre barn vid 26 resp. 30 och 31 års ålder. Det tar på krafterna att inte få sova. Lycka till!

  SvaraRadera