19 juni 2012

Hell's Kitchen

 
Under Hell Hour som inträffar timmen mellan dagis och middag utvecklar man förmågor som man inte visste fanns. Men även om ens fötterna numera fungerar som händer så behöver jag tips. Hur klarar föräldrar denna timme utan att bryta samman. Lagar man mat i förväg? Ger man barnen frukt riskar man väl att dom inte äter maten sedan? Bollibompa somnar dom inte då?

Hur klarar man denna beryktade Hell Hour. Någon som har tips?

7 kommentarer:

 1. Ge dom lite äppelbitar, russin i en liten skål eller en halv banan...papper på bordet och en krita i handen så håller de sig sysselsatta utan att somna...Brukar funka här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag får komma på studiebesök. Ska har försökt med liknande bara det att när jag försöker få dom att sysselsätta sig själva under den tiden så är dom som magneter. Dom ska tvunget vara med MIG. Mamma mamma mamma...Men ska testa igen!

   Radera
 2. Från Pilli alltså!

  SvaraRadera
 3. Sätt dem framför datorn. Fungerar iallafall lugnande på min vilding:-)

  SvaraRadera
 4. DATOR = <3

  Förutom om energin är slut på mina barn börjar dom bråka om vad som ska se...+ att det blir ett hallaballo när man sedan ska stänga av datorn när vi ska äta...då brukar jag låta dom äta samtidigt som dom ser programmet + hota med att jag stänger av om dom inte äter ( mother from hell)

  Men dator är bra räddare i nöden

  SvaraRadera
 5. Ge dom sånt som är nästan som mat, oliver, nötter, grönsaker att knapra på medan de tex ser på tv så är det inte hela världen om de inte äter så mycket mat sen. Plus de håller sig vakna om de äter.
  Men håller verkligen med om begreppet Hell Hour!
  Fin blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. oliver har jag inte testat men många säger att barn gillar det. Jag ska verkligen bli bättre på att ge dom något nyttigt litet småtugg före maten ( och mig själv he he)

   Tack. kul att du gillar bloggen!

   Radera