18 juni 2012

Lekland, ingen jävla lek.


Det krävs en insats för att inte bli sinnessjuk inne på ett lekland. Man får verkligen anstränga sig för att inte "go bananas". Ljudnivån är SJUKT HÖG och ALLA barn skriker i sinne. Regnet fick oss att åka dit i helgen. Men nästa gång det regnar så ska vi se om det inte finns lite bättre alternativ. Öronproppar är ett måste för oss om vi någon gång åker dit igen. Även för barnen. Vi var söndagslata och trodde att vi skulle kunna komma undan. Sitta och glo på när barnen lekte. Aj vad vi bedrog oss. Det blev tvärt om.

Men sedan klarnade det upp och vi fick värsta sköna grillkvällen hemma hos vänner som köpt ett litet hus. Samtalsämnet? Renovering vad annars.

6 kommentarer:

 1. Sist vi var på ett lekland var för nått år sedan. Då blev båda barnen sjuka i fem veckor. FEM veckor. Dom vill själva inte åka dit, för det blev så sjukt jobbigt efteråt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vissa verkar åka dit med barnen när dom inte FÅR vara på dagis. Helt sjukt i sig. Då smittar dom ju barnen där. Men det kanske inte gör något för dom känner man ju inte?!

   Fem veckor. Då kan man hålla sig för skratt. Stackars er!

   Nej det är inte så kalas med lekland om man summerar konsekvenserna i efterhand...tinnitus är en annan trevlig följd kanske.

   Radera
 2. Oj oj. Jo vi gjorde faktiskt nästan samma misstag nyligen. Men jag kan säga att vi vände redan i hallen. Efter det har vi lovat varandra att aldrig mer komma på den galna tanken åka dit på helgen - och framför allt inte när det regnar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Starkt att vända! Blev inte barnen tokiga då?!

   Radera
 3. Åk på Ikea nästa gång istället. Käka lite köttbullar, gratis glass efteråt åsså låter ni barnen leka på barnavdelningen med alla leksaker som finns där! Lekland = kräkland...undviks med alla medel i det här huset om jag får bestämma! Spec oktober till april när alla ungar i hela världen är förkylda...Nä satsa på Ikea ist ;)/Pilli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ja kräkland verkligen. Lilla i har fått en massa prickar. Säkert därifrån. :-E

   JA IKEA är nog bara bättre och billigare!

   Radera