6 feb. 2013

Så får du gästerna att gå


Hade lite folk hemma i lördags. Det var sagt att folk skulle börja avlägsna sig vid fyratiden. Men av någon anledning ville dom inte gå hem. Men det blev fart på alla när min dotter kräktes över hela bordet... Vi trodde hon hade fått kalassjukan ( för mkt godis ) men det var kräksjukan. Vi smittade ner hälften av gästerna.

Själv passade jag på att få kräkjukan när jag var ute på stan och roade mig. Typiskt när jag går ut typ en gång i halvåret så blir jag sjuk. Dessutom var jag bjuden på konsert på Berns. Well det blev till att ta en taxi hem till goa vännen som tog hand om mig. Tack fina du och sorry att jag drog dig hem från stan för tidigt. Och tusen tack för dagen efter!
4 kommentarer:

 1. OH no! Kräket är ju det värsta som kan hända...oavsett om man har folk på besök eller inte. Hoppsa ni kryar på er fort! Här är vi snuviga och febriga. Både T och L har haft hög feber, jag är mest snuvig. Drygt! Men vi biter ihop. kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad jag hatar alla baciller under vintern. Nu är vi krya...för ett tag. Jag har nästan hellre kräksjukan än feber...då blir man så väck...nu kan man ju inte välja.
   krya på er kramar!!!

   Radera
 2. Och så har vi mormor som precis fått veta av uppringande doktor, att näsprovet hon tog efter 3 veckors hosta och förkylning, hade bakterier som vanligtvis dagisbarn har. Hm!!/A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skyll inte allt på dagisbarnen bara *blink blink*...dom är inte roten till allt snor på denna planet.

   Radera