20 feb. 2013

ProduktutvecklingVarför tar man inte fler saker från djurvärden in i bebis och barnvärlden? Här är några saker som jag tycker skulle vara bra för barnen...och underlätta mammas vardag.

Löplina
Hage ( vad hände med hagen? den tycker jag vi återinför )
Koppel när man går med barnen i trafiken vore optimalt
Piska en liten snärt på fingrarna första gången dom är i blomkrukan och äter jord. Sedan behöver man bara vifta med piskan så fattar dom vad mamma inte tycker e bra.
Hundkorg mitt i vardagsrummet så kan barnen gå och lägga sig själva.
Munkorg på barn som bits
Belönings-klickare när dom har gjort något bra.

4 kommentarer:

 1. Ett stort hamsterhjul för aktiva småkillar skulle inte heller vara fel...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det vore toppen! Ett sådant vill jag ha. Yra trötta barn - perfekt innan läggning

   Radera
 2. Ja bara att sätta igång, att inhandla, vad väntar ni på? Tips! kompostgaller som ni sedan kan använda utomhus. Bra att själv sitta i när man vill göra något för egen del som t ex måla, sy, skriva etc. Svårast blir nog hamsterhjulet men kontakta en leksaksfabrik./A

  SvaraRadera
 3. Haha...vilka fina förslag, själv tänkte jag i mer ondskefulla banor när barnen var i den åldern - typ elstängsel ;) Nä, skämt å sido så skulle man verkligen velat haft tillgång till en och annan praktisk lösning är barnen härjar som värst. Problemet är väl bara att de är duktigare än husdjur på att klaga och att inte finna sig i situationen samt överlista föräldrarna... Det måste ju vara något positivt att de är smarta dock :)

  SvaraRadera