13 feb. 2013

Om någon frågar så gillar du Bob Marly

Vi har konverterat till Rastafaris. För att återgå till kristendomen så måste jag nog snagga barnen och mig själv för jag hinner (prioriteringsfråga) inte borsta alla.

Amen


4 kommentarer:

 1. Vi håller grabbarnas hår hyfsat kort, tack och lov för det = noll arbete! Nu har vi ju plötsligt också en liten tös på snart 18 månader...och hennes hår är redan nu ingen vacker syn. Jag tänkte testa torr-balsam i sprayformat. Har du testat det? Tvätta håret är ju ett kapitel för sig, åtminstone då det gäller mina barn ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det har jag inte testat. Det låter ju smidigt... Tvätta håret NEEEEEEEEEJ MAMMA!!! INTE SCHAMPO I ÖGONEN!!! Jag hör dig syster mina barn gillar inte heller att tvätta håret...snagga dom är en frestande tanke.

   Radera
 2. Å andra sidan kan väl alla ha kort hår? Nackdelen med det är att det ska klippas väldigt ofta och kan man inte göra det själv så blir det dyrt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja klippa långt hår en sak - kort en annan. Då gör man väl inget annat än springa till frissan...men å andra sidan om frisören är barnvakt under tiden så är det ju värt det ;-)

   Radera