1 nov. 2012

Halloween

Ja, då var det maskerad på lördag.Jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. Kanske räcker det bara med att SKIPPA sminka mig.

7 kommentarer:

 1. Dina teckningar är fantastiska, men jag funderar allvarligt på att sluta läsa bloggen för den får mig att ALDRIG NÅGONSIN vilja ha barn. Finns det inget positivt med ungarna att skriva om?

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK, kul att du gillar teckningarna!

   Bloggen är min ventil för det som är - just det jobbiga. Jag försöker se det roliga i det. För det JOBBIGA finns ju ändå där. ( ledsen att säga det men det är INTE bara en dans på rosor att ha barn)

   Jag ser så många runt omkring mig som BARA ser alla jobbiga saker med barn - men INTE ser det komiska i det hela... kanske finner dom lite tröst och kan garva åt eländet.

   Men jag hör vad du säger ( skriver) och kan ju försöka lyfta fram lite positiva grejer oxå. För det FINNS! Massor!!!!! Jag ser det som en utmaning att försöka göra en sådan illis snart.

   trevlig helg!

   Radera
  2. P.S Just denna illis kan ju även vara en PERSON UTAN barn. Tro mig, det finns många utarbetade därute ;-)

   Radera
 2. Jag förstår absolut vad du menar. Det har nog mycket med perspektiv att göra. För mig som inte är mitt uppe i det men får frågeställningen barn/inte barn i nyllet typ dagligen så ser jag undermedvetet mer av "klaget" och mindre av komiken. Det känns uppmuntrande att du skriver "finns" med versaler och "massor" med flera utropstecken. Det ger mig ett annat intryck av ett föräldraskap, tack för det! Och jag tänker naturligtvis inte sluta läsa bloggen heller... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du stannar kvar...jag börjar ju snart jobba så då kommer kanske lite mer illisar som INTE handlar om kiddosar :-)

   Radera
 3. Hahahaha....du greppar de mest komiska sidor af vardagen och gör dem till dina alldeles egna! En sann komedienne bor i ditt hjärta!

  Kram,
  ika

  SvaraRadera