3 sep. 2012

TILL SALU!

KL 20:17
Säljes billigt. Köper du dom två stora får du den lilla på köpet.men så...
KL 22:40
Känner man bara kärlek.


Hur är det möjligt att svänga så? Ibland vill man sälja barnen billigt. Speciellt när man är själv hemma och ska få tre stycken i säng. Två protesterar HÖGLJUTT och en retas - ingen vill samarbeta. Då vill man bara kasta ut dom genom fönstret.

Men, så har man fått dom i säng. Fått i sig själv något att äta. Tystnaden breder ut sig här hemma. Då kan jag inte låta bli att gå in och titta och pussa på dom. Mina tre små hjärtan. Ni är det bästa som hänt mig.

6 kommentarer:

 1. Du slog huvudet på spiken. Igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du känner igen dig! Härligt att inte vara själv ;-)

   Radera
 2. Haha, ja, mina är inte bara på REA emellanåt...jag skulle nog till och med kunna betala för att bli av med dem ;) samtidigt som de är det bästa som någonsin funnits (när de inte beter sig överjävligt som de gör ibland såklart). PRECIS så är det ju varje dag, fast jag tycker främst att det är barnen som är så knasiga...de kan ju vara underbara små änglar, så varför satsa på att vara små bedrövliga djävlar istället???! Det är helt klart tur för alla att man får se den där änglasidan ibland OCH att de sover emellanåt :) Har vi tur så blir det hyfsat vettiga människor av dem en vacker dag (med betoning på hyfsat, med tanke på arv å miljö). Kram på dig och tack för alla leenden och skratt du skapar med denna underbara blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att du får dig ett skratt då och då med bloggen.

   Det blir nog vettiga människor av dom flesta barn. OCH ja ibland undrar man om dom medvetet testar ens tålamod.

   Radera