29 sep. 2012

MAMMA-MALL-RATS


Jag var och shoppade i Sickla köpkvarter igår. Det var "MAMMA-MALL-RATS" överallt. För så har jag döpt dom till. Det kändes som om de flesta hängde där varje dag. Med sin baby och barnvagn som accessoar. Jag gick där med mina tre ungar. M.M.T:orna tittade. Ska hon verkligen klara av det där? Oj, hon har ju inte ens en kopphållare för latten?! Har barnen inga skor på sig?! Var ska hon ha shoppingkassarna?!

Hur som helst så gick det faktiskt hur bra som helst. Jag stannade i SEX timmar! Galet hur kan man vara i ett köpkvarter i sex timmar med tre barn? Jo, det finns nämligen; Barnrytmik. Bio. Barnbibliotek. Barnfika. Sköna fåtöljer att amma i. Barnlunch. Lego i butikerna. Barnpassning... osv. Allt är anpassat för föräldrar med barn. Allt för att man ska trivas OCH självklart SHOPPPA, SHOPPA, SHOPPA! 

Även om jag stundtals kände mig som ett ufo från landet så har jag redan planer på att åka tillbaka och spendera mer. Men denna gång ska jag ta med mig en annan råtta. För så såg det ut som det flesta anda gjorde. Dom gick i gäng liksom. Och nästa gång ska jag bara ta med ETT barn. För man vill ju smälta in till varje pris.

2 kommentarer: