30 aug. 2012

Tack för din ansökan!


Vi hör av oss någon gång när din bebis har fått moppemustasch. Då har ni med all sannolikhet fått en plats.

Att komma in på sitt förstahandsval på den förskola man vill in på verkar inte busenkelt. När jag sökte plats på den förskola som låg närmst oss fick jag till svar att mitt barn troligtvis skulle komma in när hon skulle börja skolan.

4 kommentarer:

 1. Kommunen har i alla fall en skyldighet att erbjuda en plats på någon av kommunens förskolor från den dagen man önskar starta. Bara man har stått i kö minst 4 månader!

  Säger de något annat kontakta skolinspektionen de kan hjälpa dig med kopia från tidigare beslut.

  SvaraRadera
 2. Det låter fint. Bara det att jag vill Ha en specifik förskola. Som jag slipper åka bil till. Även om den ändra förskolan vi har är superbra.

  Just nu har jag två förskolor att leverera barn till. Hoppas det inte Blir tre nästa höst när lillisen ska börja. Då är det ju en heltid bara att hämta och lämna...Phu...

  SvaraRadera
 3. Det verkar vara otroligt olika beroende på var man bor. Vi fick också höra att det i princip var omöjligt att få plats för nummer tre hos samma dagmamma som brorsorna, men så hade vi uppenbarligen ofattbar tur som kunde ha alla tre på samma ställe! Lillasyrran skolas in i slutet av september hos brorsornas dagmamma, hurra för det. Jag håller tummarna stenhårt för att det löser sig för dig med. Inte kan man hämta på TRE olika ställen - nån måtta får det väl vara?! Lycka till.

  SvaraRadera
 4. Tack!
  Vilken tur ni haft! Och ni har oxå TRE! Vi hoppas i alla fall att två av våra hamnar på samma hamnar på samma. Ja det är säkert väldigt olika beroende på var man bor.

  SvaraRadera