11 maj 2012

Tänk att man skulle sluta upp som hushållsgis.

Ibland ställer jag inte ens fram en tallrik åt mig själv utan förutsätter att det blir över på barnens tallrikar som jag kan glufsa i mig.

Det är ändå inte så att man sitter ner i lugn och ro när man äter. Maten är ju alltid kall eftersom man får springa upp femtioelva gånger under en måltid.  Torka näsor. Byta blöja. Hämta ketchup mm

Dock gjorde jag en egen hamburgare åt mig själv härom dagen. Tyckte när jag hetsade i mig hamburgaren att den var lite smaklös. När jag sedan gick förbi stekpannan så låg hamburgarköttet kvar. Jag hade alltså ätit hamburgaren utan kött och knappt reagerat. Det var bara bröd, lök och sallad. 

Så varför slänga pärlor till svinet jag känner ändå ingen skillnad. Det får bli Slattarna från barnens tallrikar i några år till.

God helg / Hushållsgrisen

2 kommentarer:

  1. Vill börja med att säga TACK för en suverän blogg! Jag älskar dina jordnära inlägg och härliga bilder. Det här inlägget tog ändå priset. Kanske för att jag så väl känner igen mig i situationen. Men hördu, det är väldigt miljövänligt för vi slänger ju inte resterna utan äter dem i stället ;) Lycka till med filmandet!

    SvaraRadera
  2. Tack själv för komplimangen! Vad roligt att du känner igen dig. Jag tycker det är så kul att höra då man ibland tror att man är ensam om vissa saker men så visar det sig att andra OXÅ känner som en själv.

    Ja, visst är det miljövänligt...och ekonomiskt så att vara gris har sina fördelar.

    Filmandet gick bra...tror jag. Ska aldrig mer klaga på skådespelare som agerar dåligt. Jag kunde inte komma ihåg en enda replik. Har inte sett något ännu men är glad att jag kunde låna smink av en kompis på jobbet då allt jag hittade hemma var typ indianpuder så jag såg helt orange ut :-P

    SvaraRadera