16 maj 2012

Mammagruppen delar med sig av sina erfarenheter


Träffade nya föräldragruppen idag för första gången. Vi fick berätta om våra förlossningar och första tiden med de nya små liven. Helt klart så har alla olika erfarenheter. Vissa har det lättare andra något tuffare. Men det är helt klart grymt bra att det finns forum där vi kan träffas och nörda ner oss i våra bebbar. 

Ha en skön helg så ses vi nästa vardag :-)

6 kommentarer:

 1. Tänkte sova men nu ligger jag här under täcket och fnissar istället. Du är rolig!! Både i text och bild. Synd att ni flyttat, jag och lillolle hade ju sett fram emot att få hänga med dig och nya bebisen. Kram!
  //Anna H

  SvaraRadera
 2. Ja det hade ju varit superkul att hänga med er me. Hade oxå sett fram emot det. Men vinden vände. Vi får hänga när vi kommer upp och hälsar på i sommar. Så får våra bebbar gurgla ikapp medan vi fnissar ikapp då jag råka tycka att även DU är en rolig prick!
  Stor Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra plan! Kramar, vi ses å hörs!

   Radera
 3. Ha ha! STRÅLANDE! Jag är helt klart hon till vänster!

  SvaraRadera
 4. Kan säga såhär. Med första barnet var jag höger. Andra barnet VÄNSTER. Tredje barnet hänger liksom bara med...hinner inte fundera så mycket :-P

  SvaraRadera
 5. jag är helt klart höger, kommer på mig själv med att nästan ljuga om att det var svårare än vad det var bara för att andra mammor överhuvudtaget ska vilja prata vidare med mig:-) men här är jag ju anonym så då kan jag vara ärlig:
  förlossningen: smärtfri och rekordsnabbt, sprack inget
  bebisen: lätt som en plätt, söt som socker, hon sover nästan hela tiden, skrattar mycket, sover hela nätterna utan amning från två månaders ålder
  undrar vad jag gjort för att förtjäna detta, måste gjort något bra i alla fall, kram på er alla

  SvaraRadera