10 feb. 2012

Hur prioriterar man när det inte finns någon tid?Är höggravid, ensam med barnen och har apa mycket både på jobbet och privat. Så jag kunde lätt hålla mig för skratt när jag såg skylten "I morgon är förskolan stängd pga planeringsdag". Jag vågar inte ens påbörja en "att göra" lista. Blir matt bara av att tänka på hur mycket det är att stå i.

Hur prioriterar man när man har lite tid? Det finns roliga saker som man VILL göra och så finns det tråkiga och jobbiga saker man MÅSTE göra. Jag funderar på att lägga in ett Auto-Nej till allt nytt som kommer upp. Det finns inte plats för mer nu. Det är fullt. Jag sjunker. Jag försöker bara hålla huvudet ovanför ytan. Men så dyker det upp något  roligt. Och då vill man ju göra det i stället för att fylla i några krångliga formulär till Försäkringskassan och skatteverket.

Att prioritera mig själv känns som en utopi i dagsläget. Det får vänta. För det är väl inte så viktigt eller? Nu är det ca 20 dagar kvar innan jag officiellt tar min föräldraledighet och jag har knappt hunnit reflektera över att jag är gravid. Men denna gång har jag bestämt att inte sitta och skicka jobbmail under mina värkar mitt i natten. Man lär sig. Måste ha lite marginaler. Det är ändå tredje gången jag gör detta.

Jag ska göra något kul med familjen i helgen. Kanske klämma in något tråkigt. Och kanske unna mig något själv. Typ ta en lång dusch.

Ha en härlig helg DU!

// Miss i


2 kommentarer:

 1. kram och ha en härlig helg DU! förhoppningsvis finns det några måsten som kan vänta/inte är så viktiga. Ta hand om dig själv och de små!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK Stella! Ja det var mycket måsten som fick vänta...och väntar fortfarande. Hoppas du hade en skön helg!

   Kram // Miss i

   Radera