7 mars 2011

Ska bli så jäkla skönt när dom kan hämta saker åt en.


...sa min syster när jag påpekade att våra bebisar snart kommer kunna hämta saker. Jag menade typ bollar och så men jag vet inte vad hon tänkte på när hon drömde sig bort. Vi fortsatte prata om våra "yberbarns" färdigheter och kände oss som senaste avsnittet av Solsidan. Ingen jantelag där inte. Ännu värre är ändå barnens mor och farföräldrar. För dom finns det inga gränser för hur underbart begåvade sina barnbarn är. Har en vän som jobbade på leksaksavdelningen en jul. Det slog aldrig fel alla sa till henne att JUST DERAS barn/barnbarn var lite före alla andra barn. Så nog skulle dom köpa leksaker som var lite anpassat för äldre barn...

5 kommentarer:

 1. Jo under en period hämtar de visst saker men sen när de blir tonåringar fungerar ingenting längre, det är liksom som att utvecklingen går bakåt... Så passa på att njuta nu!!!

  SvaraRadera
 2. Ja så är livet!!!!!!!!En hund är lösningen på "de hele"./A

  SvaraRadera
 3. Det skall utnyttjas! Jag väntar även på den dagen som dom ska börja gilla att rita mig på ryggen. Jag ryser av välbehag av bara tanken.

  SvaraRadera
 4. Minns den där julen med ett leende på läpparna. Mest mor- och farföräldrar som stolt påpekade att just deras barnbarn nog allt behövde produkter för lite äldre barn. De var ju så extra smarta och duktiga. :)

  SvaraRadera
 5. Ha ha. Undra om leksakstillverkarna tänker på det när dom tillverkar produkterna. Jag o andra sidan köper alltid för stora kläder åt både mig och barnen. Tänker dom växer vi snart i :-)

  SvaraRadera