1 mars 2011

Hajja hur coola dom är!


Jag har själv ätit hajfensoppa en gång. MEN jag var 17 år och visste inte bättre. Idag skulle jag aldrig äta det. Slakten är fruktansvärd. Hajen fångas och sedan skär dom av fenorna på den levande hajen och slänger tillbaka den i havet för att dö en långsam och plågsam död. Om man sedan påstår att hajen är ett farligt djur ska man begrunda det faktum att det är fler som dör av brödrostar varje år i USA än av hajattacker. (läst i Vad är konst och 100 andra jätteviktiga frågor - Ernst Billgren ) Så jag ber dig stöd inte detta hemska - ta en toast istället. 

4 kommentarer:

 1. Hej! Vilken underbart fin och rolig blog du har! Gör du alla bilderna själv?

  Vi måste ses snart, det var ju ett tag sen! Nu är jag tjock igen om magen :) Fast inte så tjock...bara lite! I sep blir vi förhoppningsvis 5!

  Sköt om dig, kram kram

  SvaraRadera
 2. Japp alla illisar är gjorda av mig. Det är kul att göra något till mig själv för en gångs skull. I vanliga fall göra jag ju illustrationer på beställning från kunder. Även om det är kul så är detta ju friare och jag bestämmer både text och bild själv.

  En till! Vad kul. Oj här kör vi så det ryker. Tätt. Men det blir ju toppenskoj för dom. Stor Kram vi måste ses!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen Östermalmsbilden, det är ju skrämmande nog så där! Jo det blir tight, jag kommer förmodligen att va hysterisk men det är ju en kortare period av livet så jag hoppas jag överlever.

  Må gott så får vi se till att ses framöver!

  SvaraRadera
 4. Jag fick också se och höra om det fruktansvärda man gör med hajar, kunde inte somna efter att ha sett det på TV. Det finns ett ställe man kan protestera, någon som vet var?/A

  SvaraRadera