25 feb. 2011

Doesn't it look like...

Jag tog ett glas vin på kulturhuset med min underbara amerikanska vän i onsdags. Hon berättade om en gång hon hade varit "kreativ och jobbat med händerna". Hon hade målat en abstrakt tavla och ville ha djup i bilden så hon byggde upp tavlan med papier mache. Hennes man kom hem och sa att den var ju fin men - "doesn't it look like a giant vagina". Men upp på väggen skulle den. Efter några veckor började bitar falla sönder och ramla ner. Vet inte om tavlan fick ett namn men ett passande skulle kanske vara "The fallen vagina"
Ha en underbar helg alla och -PUSSY POWER!

2 kommentarer:

  1. Din berättelse får mig att tänka på kompis T som för många år sedan sydde en gardinkappa så det var modernt att ha former på dem, oftast uttagna med tallrikar som mall. Kompis T ville vara lite mer kreativ och gjorde egen mall. När mannen kom hem undrade han varför det hängde en massa snoppar i fönstret. Gardinkappan hängde inte kvar så länge, kreatören var inte påstridig som din kompis./A

    SvaraRadera
  2. haha! vår byrå jobbar på en ny design till mina nya produkter då min kollega säger, men jösses - det ser ju ut som en stor fallosymbol! behöver jag påpeka att designen fick genomgå en smärre förändring:-)

    SvaraRadera