6 nov. 2012

Köpekakor tack.



Här hemma bakas det ibland. Det är dock inte jag som bakar. Det är mannen - och barnen. Det är deras grej. Jag äter dock med god aptit. Och bjuder folk som kommer hit på det hembakta. Men jag undrar... försvinner bakterier i ungen eller när man fryser in bullarna? Jag hoppas på det ena eller det andra.

2 kommentarer:

  1. Bakterierna försvinner definitivt inte i frysen. Som forskare förvarar vi vår bakterier i -80 grader och de mår hur bra som helst. I ugnen däremot, om det blir så varmt att det kokar, dör bakterierna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aj då. Då hjälper inte frysen till att ta bort något. I ugnen är det ju högre än 100 grader men tror inte det kokar... Bäst att säga att allt intag på egen risk här hemma.

      Åh vad spännande att jobba som forskare det vill jag bli... i mitt nästa liv.

      Radera