8 dec. 2011

Du våldtar deras smaklökar!


Den kommentaren fick jag då jag försökte piffa till barnens blodpudding med Ketchup. Well jag är väl ingen mästerkock och mitt självförtroende är väl inte världsbäst i köket. Men torr mat är det värsta jag vet. Jag är en såsmänniska. Hellre fel sås än ingen sås. 

Jag får väl tugga i mig denna kommentar och fundera på om detta är något jag vill ska föras vidare. Jag har ju faktiskt blivit bättre på att laga mat sedan barnen kom men jag borde utmana mig själv och försöka bli bättre på att laga mat. Tycker bara att det tar så mycket tid. Och tid det är inte det jag har bäst av just nu. Äta god mat som andra har lagat har jag däremot all tid i världen för.

5 kommentarer:

 1. I hear you. men bästa maten som man måste laga själv är väl den som snabbt går att slänga ihop och sen kan ställas i ugnen? typ torskpaket?

  SvaraRadera
 2. Jag får panik om jag måste äta mat utan sås. Det är inte människovärdigt!

  SvaraRadera
 3. Stella: Åh ja det är ju en klassiker! Torskpaket! Den hade jag nästan glömt bort. GOTT som tusan. Och Inte torrt. :-P

  Johanna: Härligt att höra att det finns fler såsälskare där ute!

  SvaraRadera
 4. Tips är att micra bodpuddingen istället för att steka den, då blir den lite mjukare och "cremigare" och då behövs inte så mkt "sås". Dock så vägrar mitt mirakel att ens smaka på blodpudding, jag gör ett nytt försök varje vecka men det blir nobben varje gång - även när jag försöker kamouflera det i lingonsylt.

  SvaraRadera
 5. Det låter ju för bra för att vara sant! Då slipper jag diska oxå :-)

  Tack för tipset

  SvaraRadera