13 sep. 2011

Oh no! Det är kört. Jag kommer aldrig att lyckas i karriären.


I alla fall inte om man ska tro dessa kvinnor som ger vassa tips för karriärkvinnor i en ny bok. Enligt dom så ska man bära på ett papper i korridoren, alltid ha välmålade röda naglar, kostym/dräkt och inte skylla barnen om man kommer försent till ett möte osv.

Jag som brukar låta nagellacket flagna i tre månader och är glad varje gång jag inser att jag INTE har matrester i blusen. OCH jag äger inte ens en kostym. Och enligt boken ska man INTE tala om vad man är dålig på. Jag gör ju nästan inget annat här på bloggen...

Det känns som om boken är rätt smal och bara riktar sig till en viss typ av människor. Vad hände med mångfalden? Jag får väl läsa boken innan jag sågar den och kanske hittar jag några bra tips som även jag kan adaptera. Men låt oss säga såhär att det verkar gå rätt bra för Leif GW Persson. Och han står ju för raka motsatsen.

länk: http://www.tv4.se/1.2272749/2011/09/09/vassa_tips_for_karriarkvinnor

2 kommentarer:

  1. Go Missi! Skulle vilja slänga den där boken i Plus soptunna, det var det dummaste jag hört - det är väl kvinnors ambition som avgör karriärframgångar inte nagellacket!

    SvaraRadera
  2. Underbart formulerat " det är väl kvinnors ambition som avgör karriärframgångar inte nagellacket!" Sitter och ler.

    SvaraRadera