31 maj 2011

Vink vink vem vill ta mig på brösten?
Var nere på torget i helgen med barnen. Där var en flicka som var tigerfigur och gick runt och vinkade till barnen. Problemet var bara att en överförfriskad snubbe tog vinken som en invit och mitt framför barnen började ta tigern på brösten samt försöka ta av henne dräkten!? Hon kanske klädde sig för sexigt? Stackars karl han kan väl inte rå för sitt beteende hon klädde ju sig så utmanade. Med svans och allt. För ibland kan det ju faktiskt vara kvinnans fel att hon blir sexuellt tackraserad eller våldtagen. Om hon tex klär sig riktigt slampigt. Eller?

Nej, fy skäms! Och Fy skäms på hans kompisar som bara stod och tittade på. Självklart röt jag ifrån och bad honom avlägsna sig.

2 kommentarer:

 1. Gjorde du?

  Jag som nästan hade glömt... i fredags blev jag antastad av ett fyllo när jag väntade på spårvagnen. Jag stod och lyssnade på musik när jag känner någon fingra på mina ben enda upp till rumpan. När jag vänder mig om står där en flinande gubbe och sen låter han mig inte va.

  Kände mig smutsig.

  SvaraRadera
 2. Känns som om det verkar hända när "män" har fått i sig lite för mycket Då åker hjärnan ner i kulorna liksom. För det är ju mest män...förutom Agneta Sjödin då, som tafsar på alla män hon kommer åt framför kameran...Hon kan bara inte låta bli :-P

  Mustig! Ha ha jo tack.

  SvaraRadera