27 maj 2011

Vill du inte se leg?
Finns det någon "tjej" över 30 som fått visa leg på systemet och INTE lagt ut denna information på  facebook!? Är du dessutom morsa så är denna information extra viktig att få ut.

Du som jobbar på systembolaget kan boosta självförtroendet på vilken utsliten småbarnsmorsa som helst. Så snälla när hon står där och ska köpa sitt välförtjänta lådvin inför helgen - fråga efter leg!

Ha en skön helg med eller utan vin! Ses igen på måndag // Miss i

4 kommentarer:

 1. Håller såklart helg med! ;)
  Va roligt att läsa och se dina illustrationer! Så bra och kul gjorda! Ser fram emot att läsa de varje dag nu framöver! Hade missat dessa, blev väl lite mycket när Isabella föddes! ;)
  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Men välkommen Emma! Kul att du gillar bloggen. Det är mycket när man blir mamma. Första året var jag i en chockbubbla och hade svårt att lämna mitt egoliv bakom mig... Men håll ut snart har du koll på läget. Eller i alla fall mer än i början. Glöm inte att kontroll är en illusion.
  Stor kram till dig och lilla isa

  SvaraRadera
 3. Hej igen såg ditt svar först nu! ;) Tack ja det låter bra! Vilket underbart annat liv man får med kids! Ett helt annat! Såklart jobbigt ibland också men klart värt det!! ja jag tycker det blev stor skillnad vid 4 mån, mer kontakt och koll på läget! lugnare på ngt vis, kanske just för att jag började förstå mig på denna lilla krabat! haha Hoppas vi kan ses i sommar, vore verkligen supermysigt! Har försökt få pappa att bjuda in till knytis i deras trädgård med hela stora familjen för att göra det enkelt för dem! Vad tror du om det? Stor kram till dig och tjejerna

  SvaraRadera
 4. Knytis JAAA. Vorde superkul!

  SvaraRadera